Bläse Bistro

Vi hälsar er varmt välkomna till Bläse Bistro i kalkladan med havet och solen som granne! En av de vackraste platserna på Gotland!

Här kan du njuta av hemlagad god mat, glass & fika tillagat hos oss. På menyn hittar du allt från fisk, skaldjur,kött, vegetariskt, sötebröd och goda smörrebröd. Hos oss finner du gotländska produkter så som Gute Glass, Gute Rosteri, Boge Brännvin och Hellström Gin.

Ni kan följa oss på Instagram, FB och på appen Öppet Gotland. Där finner du uppdaterad info om vad som händer hos oss.

Instagram: blase_bistro

Facebook: Bläse Bistro

Öppet Gotland: www.oppetgotland.se

*
Kontakt: Bistro@blase.se

Christer: +46 76 904 22 10
Jeanette: +46 73 741 55 76

Vilka är vi?

Christer är kock och krögare från Göteborg som de sista 10 åren jobbat till sjöss, främst på ett expeditionsfartyg R/V Kinfish (https://northernexpeditions.se/kinfish/ ) som trafikerar vattnen runt Svalbard och Nordnorge på jakt efter upplevelser med val och isbjörn.

Jeanette är en prisbelönt koreograf (jeanettelangert.com) som mellan uppdrag i Sverige och Europa arbetat säsong med restaurang- och hotellverksamheten ombord på R/V Kinfish runt Svalbard och Nordnorge.

Vi är överlyckliga att vi fått chansen att i tre år framöver driva restaurationen på kalkbruket och kan lova att förutom god mat och dryck även kunna ge er underhållning i alla möjliga format och vem vet, kanske också en dans vid Bläse brygga.

Vi ses!     Christer & Jeanette